KVV

Omdat wij willen dat de producten u in de juiste conditie bereiken versturen wij geen diepvries producten!

Wel kunt u gebruik maken van onze eigen bezorgservice! Wij bezorgen onder andere in Woubrugge,  Alphen aan den rijn en omstreken, Roelofarendsveen,  gemeente kaag en braassem en 30 km rondom Woubrugge.

Wanneer u besteld en wilt laten bezorgen door onze eigen bezorgservice nemen wij contact met u op over de levering zodat u zeker weten thuis bent om de producten aan te nemen.

 

Kivo petfood 

Wij zijn sinds 2019 verkooppunt van Kivo petfood. Bij ons kunt u terecht voor een enkele worst of een hele doos. U kunt zelf uit alle smaken kiezen welke uw hond lekker vind en dit kunt u per stuk doen! U kunt de bestelling bij ons afhalen,  laten bezorgen of tijdens onze openingstijden ophalen en ter plekke uitkiezen. Wij hebben vrijwel altijd alle pond en kilo worsten op voorraad! 

Wilt u een volle doos van 1 smaak? Laat het ons even weten van te voren of bestel hier in de webshop, zo kunnen wij teleurstelling voorkomen bij het afhalen!

Kivo vers vlees (diepvries)

Kivo gestoomde worsten 

Darf

Sinds 2019 zijn wij verkooppunt van Darf. Darf is gemaakt van biologisch vlees en daarmee een duurzame en diervriendelijke keuze.

Staat de soort die u zoekt nog niet op onze webshop? Neem even contact met ons op, wij kunnen alles leveren van Darf!