Wasservice

Het is ook mogelijk om jouw vieze paardendekens professioneel te laten wassen en repareren. 

Het wasgoed kan bij ons op locatie tijdens onze openingstijden ingeleverd en weer schoon en fris opgehaald worden. 

Ook is het mogelijk om in combinatie met het leveren van voer/strooisel/ruwvoer het wasgoed door ons op te laten halen en later weer terug te laten brengen, HOE GEMAKKELIJK IS DAT?

 

Wij zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met Paardendekenwasserij Reeuwijk, een wasserij met een unieke klantgerichte service en uitmuntende kwaliteit van diensten. Tevens is deze wasserij een officieel waspunt voor Bucas dekens, zo ben je er zeker van dat jouw kostbare Bucas dekens in goede handen zijn. Ook voor Horseware dekens is een speciale behandeling mogelijk! Uw dekens kunnen in overleg met u ook vakkundig gerepareerd worden. Dekenwasserij Reeuwijk droogt de dekens niet in een droger maar op een natuurlijke manier waardoor de dekens langer meegaan.

Bij Bucas dekens krijgt u na het wassen met het speciaal ontworpen Bucas wasprogramma een wascertificaat.

 

*Alle wassingen zijn  inclusief standaard ontharen, dit bij een gebruikelijke hoeveelheid aanwezig haar.  De deken word na het wassen zo veel als mogelijk, haarvrij gemaakt.

Wanneer de dekens veel haar bevatten, moeten ook de dekens eerst onthaart worden alvorens deze de wasmachine in kunnen. Simpelweg omdat ook deze wasmachines niet opgewassen zijn tegen grote hoeveelheden haar.

Dit houdt dus in dat deze dekens vóór het wassen moeten worden ontdaan van het aanwezige haar. Voor deze voorbehandeling wordt een toeslag in rekening gebracht van €  7,50. Let op, dekens met een extreme voering aan haar zullen worden geweigerd door de wasserij!

Wassing Prijs
Wassen € 17,50
Wassen, waterafstotend € 23,50
Wassen, Bucas/ Horseware € 27,50
Wassen dekje/ hals € 8,00
Wassen hondendeken* € 15,50
Wassen hondendeken waterafstotend* € 20,50
*Moet machinewasbaar zijn