Paarden

Wij verkopen een zeer ruim assortiment aan voer voor uw paard. U kunt bij ons terecht voor uw krachtvoer maar ook voor uw ruwvoer en strooisels bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind u uiteraard zowel brok als muesli 's. Het juiste voer voor uw dier is waar wij naar streven en wij adviseren u dan ook graag indien gewenst bij de keuze van het beste voer voor de specifieke behoefte van uw dier. Geen enkel dier is gelijk en wij kijken graag met u mee in de beste keuze voor uw paard of pony. 

 

Voor advies kunt u bij ons langskomen maar u kunt ons ook bellen, op de contact pagina vind u hiervoor onze gegevens. Wilt u  iets bestellen, vanaf een bestelbedrag van 85 euro wordt uw bestelling gratis bezorgd in een gebied van  30 km. rond onze vestiging in Woubrugge. U kunt bestellen via de webshop,  WhatsApp of via de mail. Kleinere bestellingen kunnen bezorgd worden tegen vergoeding van 6 euro bezorgkosten. Supplementen en verzorgingsproducten kunnen we uiteraard ook verzenden, hiervoor worden verzendkosten in rekening gebracht.  

 

Door een van onderstaande knoppen te gebruiken komt u bij een overzicht van de producten die wij standaard in ons assortiment hebben.  Bij deze producten vind u ook een korte beschrijving van het betreffende product.