Het is verkrijgbaar!!

Gepubliceerd op 10 maart 2022 om 15:31

Het heeft even geduurd en wat voeten in de aarde gehad om alles rond en passend te krijgen omtrent de verpakking en het doseerpompje maar eindelijk is het dan zover, we kunnen starten met de verkoop!

De naam van het product is geworden:  Invicta Strong Horse Plus

 

Maar natuurlijk nog even, waarom zou je het nou gaan voeren? En hoe gaat het met onze paarden?

Als eerste een van de redenen dat het even geduurd heeft voor het blog bijgewerkt werd,  namelijk 2x een ziek paard.

Als eerste hadden we in december Ravello, Ravello begon met eenzijdig snot uit de neus en ondanks voldoende aanbod aan ruwvoer begon hij gewicht te verliezen. Dus dierenarts erbij gehaald en Ravello bleek een rotte kies te hebben die eruit moest. Tijdens de extractie was het hopen dat de kies niet zou breken want dan zou hij onder narcose moeten.  Nu wordt Ravello bijna 20 jaar (16-3) en dan is een narcose natuurlijk wel echt een flink ding om over na te denken. Gelukkig is alles goed gegaan en kon hij na 1 nachtje op de kliniek mee naar huis. Toen was het natuurlijk tijd voor het herstel, zowel voor de wond in zijn mond, als om weer op gewicht te komen. Al deze tijd heeft Ravello de invicta strong horse plus gekregen door zijn masters senior slobber brok.  Zijn mond genas zeer voorspoedig en ook heel erg snel zonder verdere complicaties. Binnen een maand was hij ook weer goed op gewicht!

 

Begin Februari stond Skyfall met koliek, deze kregen we helaas niet zelf opgelost dus hij is (lekker in het weekend en met storm) 2x op de kliniek geweest. Daarna bijna een week zeer rustig moeten opbouwen in zijn hoeveelheid voer, hierdoor verloor hij ook wel wat gewicht. In de kleine hoeveelheden slobber die hij mocht konden we echter wel prima de invicata strong horse plus toevoegen zodat hij geen moment een tekort aan vitaminen en mineralen gehad heeft. Hierdoor kon hij heel snel herstellen van de koliek aanval en gaat het nu weer heel erg goed met hem.

 

Op moment zijn de paarden enorm in de rui, zo erg dat als ze alleen maar langs lopen het een soort uitvallend geval is aan haar wat voorbij komt lopen ;) , waar ze voorheen nog wel eens dof werden tijdens het ruien glanzen ze ons nu nog steeds tegemoet!

 

Ik ben ervan overtuigd dat zowel het vlotte herstel, als nu het goede verharen komen door het gebruik van de Invicta Strong Horse Plus!

Wil je meer product specifieke informatie, klik dan op de volgende link Invicta Strong Horse Plus  

Hier vind je o.a. meer over de dosering, het dag verbruik en de kosten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.