• levering aan huis of stal adres binnen 30 km
  • afhalen op locatie
  • Verzending tot 23 kg per pakket

Beschikbaar

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 16:05

Het is even geleden dat ik de laatste update schreef, maar er zijn dan ook wat drukke dagen achter de rug, veel geregel etc.

Allereerst zijn al onze drie tinkers volledig over op de vloeibare vitamine/mineralen en daar ben ik heel erg blij mee. Ze doen het alle 3 super goed! Ook vinden ze het alle drie zo lekker dat de bakken elke dag volledig uitgelikt worden, wat natuurlijk heel erg fijn is.

Wat betreft Sky zijn benen ben ik nog steeds heel erg tevreden, ze zijn mooi rustig en zonder wondjes! En dat terwijl de omstandigheden waar hij in stond door de regen nogal dramatische vormen begonnen aan te nemen. Gelukkig hebben we dat voor onze vriendjes op kunnen lossen en staan ze droog in een enorme stal i.p.v. van in de ontstane blubber.

Alle drie de jongens zijn vrolijk, alert en zitten goed in hun hele dikke vachten!


Het leuke nieuws is, we hebben product beschikbaar voor wie het wil uitproberen, nu tegen een nog gereduceerd tarief dus zeer voordelig!

Het zit in kannen van 5 liter en de dosering is 20 ml per 100 kg paard. We zijn nog even in afwachting van de doseerpompjes (die 20ml per pompje afgeven) en dan zijn ze gereed voor jullie geïnteresseerden! 

Het is eenvoudig te doseren en kan over een handje voer, over ruwvoer etc.  gegeven worden. Hiermee ben je zeker dat je paard of pony voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt ook bij een lage krachtvoer gift.

 

Voor een idee hoe lang je dan met 5 liter doet:

Sky weegt ongeveer 450 kg en krijgt 90 ml per dag,  de kan gaat dan 55 dagen mee

 

Wil je graag een kan proberen neem dan contact op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.