Vitalbix op, Nieuwe badge

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 09:55

De laatste Vitalbix daily complete timotee is er vandaag bij de jongens ingegaan.  Wat mij betreft ook echt voor de laatste keer. Niet omdat het geen goed product is, maar omdat we vanaf morgen met alle drie de paarden op de vloeibare vitamine en mineralen overgaan en ik goede hoop heb daar op te kunnen blijven.  Er zijn weer wat goede gesprekken geweest en binnenkort hopen we ook een paar extra testers mee te nemen in dit traject! Spannend allemaal!

Maar goed, met Sky gaat het goed. Het jeuken en stampen is verminderd na de stop van de Pavo vital. Het vermoeden is dat hij toch wat op de luzerne reageerde. Op de Vitalbix daily complete timotee lijken de benen ook goed rustig te blijven en heb ik 1x een heel klein wondje ontdekt wat wel weer snel weg was. Verder ziet hij er gewoon goed uit en is hij steeds meer klaar voor de winter (lees: hij begint een teddybeer te worden)

Op naar de volgende stap, ook Ravello en Toby op de vloeibare vitamine en mineralen overzetten,  in de volgende blog stel ik ze even voor

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.