Testbadge op, toch testen we door

Gepubliceerd op 22 september 2021 om 14:43

We zijn inmiddels ruim 3 maanden verder na aanvang van de test met de vloeibare mineralen. Ik ben nog steeds heel blij en enthousiast over het product en wat ik zie in Skyfall. Zijn benen zijn rustig, hij glanst en is vrolijk en we zien hem niet tot nauwelijks jeuken in zijn sokken. Helaas is op moment de testbadge op en moesten we, terwijl de koppen weer bij elkaar worden gestoken, even over op wat anders.

Als eerste zijn we terug gegaan op de Pavo vital, op zich lijkt Sky het er goed op te doen maar we zien toch wel opvallend meer schuur en jeuk gedrag terug komen bij Sky. Oorzaak hiervan zou kunnen zijn dat de Pavo vital toch wat luzerne bevat wat de jeuk zou kunnen veroorzaken.

Omdat de Pavo vital dus meer jeuk lijkt te triggeren zijn we sinds afgelopen zaterdag overgestapt op de vitalbix daily complete timotee. Het is te vroeg om daar nu al een oordeel over te geven.

In zijn algemeenheid lijkt het behoorlijk goed te gaan met Sky, tijdens het geven van de Pavo vital vond ik wel wat meer schilferige plekjes weer op zijn benen, gelukkig blijft hij nog wel vrij van wondjes en worden zijn benen ook niet dikker.

Omdat hij wat meer in het werk staat op moment en wat energie te kort leek te komen, ook in combinatie met de rui die natuurlijk energie kost is zijn dieet iets aangepast. Op dit moment voeren we Sky als volgt:

Vitalbix daily complete timotee 
Metazoa timotex (1 vitalbix maatbeker)
Agrobs alpengrun muesli (1 vitalbix maatbeker)
1,5 schepje kleefkruid Pharmahorse
3 schepjes herbal calm-mix Pharmahorse
1 schepje gluco Balance Phytonics
2 schepjes Finecto+

We zijn even in afwachting voor een 2e testfase van het product om het ook op nog wat andere paarden te proberen. Aanmelden van je paard als testpaard is nog steeds mogelijk

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.