Shine

Gepubliceerd op 5 augustus 2021 om 14:43

Na het dipje in de vacht begint onze clown weer meer en meer te shinen! Ondanks dat de verharing alweer inzet glanst meneer je tegemoet. Ook de inzet van de verharing lijkt soepel te verlopen. Hij laat al mooi wat haar los wat ik gewend ben van onze drie boeven. Hij toont geen noemenswaardig verschil daarin met de andere twee die nog op de Pavo vital staan. Hij lijkt wel meer te glimmen dan de andere, maar dat kan ook gewoon door zijn kleur meer opvallen. De andere twee zijn overwegend wit waarop ik glans sowieso al moeilijker vind te zien dan op zwart.

Een paar weekjes geleden hebben we nog even de koppen bij elkaar gestoken met de fabrikant, wat besproken over de verpakking, dosering en wat marketing natuurlijk. Maar ook dat er nog wat meer testpaarden moeten komen dan alleen Skyfall natuurlijk, hoe meer we weten hoe beter het is.

Mocht je interesse hebben om te testen dan zijn we op zoek naar het volgende:

* Paarden met gezondheidsproblemen zoals hoefbevangenheid, cushing, cpl, psssm
* Een gezond paard wat nu ook alleen vitamine/ mineralenbrok krijgt
* Eigenaren die er ook daadwerkelijk tijd in willen steken door regelmatig zijn/haar ervaringen met ons te delen. Deze zullen ook gepubliceerd worden. Wij verwachten dan ook wat foto's.
* Het paard/pony moet recent gewogen zijn, of laten wegen voor de dosering.

Nog steeds geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie! Het aantal deelnemers en welke paarden gekozen worden zal in overleg met de fabrikant bepaald worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.