• levering aan huis of stal adres binnen 30 km
  • afhalen op locatie
  • Verzending tot 23 kg per pakket
  • 14 februari 14% korting, code VALENTIJN2024

We zijn begonnen!

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 14:43

Na alle voorbereiding van wegen, overleg over dosering en binnen krijgen van alle benodigdheden zijn we dan eindelijk op weg!

Aan de hand van Sky zijn gewicht zijn we voor nu gekomen op 82 ml per dag. Voor nu zit het nog ik kannetjes van 1 liter en trekken we de vloeistof op met een injectiespuit. De uiteindelijke verpakking gaat anders worden en natuurlijk een makkelijkere manier om te doseren, maar voor nu is dit prima te doen. 

De eerste vraag was, wat vind Sky van de smaak? Sky mag dan een tinker zijn en bijna alles eten, hij moet heel vaak wel aan nieuwe smaken wennen. Bij de Finecto+ en bij de Gluco Balance liep bij het liefst eerst gewoon weg om te kijken of de andere twee wat lekkerder te eten hadden dan hijzelf. Hij is dus niet de moeilijkste, maar zeker ook niet de gemakkelijkste in wat hij wel en niet lekker vind.

Tot mijn grote verassing en zeker opluchting, vind hij dit spul wel direct erg lekker! Hij at in ieder geval direct met smaak zijn bak leeg. Fijne van het vloeibare is dat het direct ook zijn andere supplementen wat bind, voorheen deed ik dit met wat water zodat de verschillende poeders niet gaan stuiven maar nu met deze vloeibare vitamine/mineralen hoef ik geen water meer toe te voegen.

Zijn benen zien er op moment behoorlijk goed uit, we hebben ze ook even gemeten om te zien of hier veranderingen in optreden:

L. v.  pijp : 27 cm
L. v. kogel : 39 cm
R. v. pijp :  27 cm
R. v. kogel : 40 cm
L. a. pijp : 31 cm
L.a. kogel : 43 cm
R.a. pijp : 31 cm
R.a. kogel : 42 cm

Voordat we met deze vloeibare variant begonnen kreeg Sky 100 gram Pavo Vital. In deze periode zagen we hem zo nu en dan nog schuren/ stampen met de achterbenen of in de voorbenen bijten. Ik ben heel benieuwd of dat nog minder gaat worden of misschien zelfs helemaal verdwijnt door het totaal uitsluiten van luzerne, en nog meer verlagen in suiker zetmeel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.