Blog

Het is verkrijgbaar!!

Het heeft even geduurd en wat voeten in de aarde gehad om alles rond en passend te krijgen omtrent de verpakking en het doseerpompje maar eindelijk is het dan zover, we kunnen starten met de verkoop!

Lees meer »

Beschikbaar

Het is even geleden dat ik de laatste update schreef, maar er zijn dan ook wat drukke dagen achter de rug, veel geregel etc.

Lees meer »

Vitalbix op, Nieuwe badge

De laatste Vitalbix daily complete timotee is er vandaag bij de jongens ingegaan.  Wat mij betreft ook echt voor de laatste keer. Niet omdat het geen goed product is, maar omdat we vanaf morgen met alle drie de paarden op de vloeibare vitamine en mineralen overgaan en ik goede hoop heb daar op te kunnen blijven.  Er zijn weer wat goede gesprekken geweest en binnenkort hopen we ook een paar extra testers mee te nemen in dit traject! Spannend allemaal!

Lees meer »

Testbadge op, toch testen we door

We zijn inmiddels ruim 3 maanden verder na aanvang van de test met de vloeibare mineralen. Ik ben nog steeds heel blij en enthousiast over het product en wat ik zie in Skyfall. Zijn benen zijn rustig, hij glanst en is vrolijk en we zien hem niet tot nauwelijks jeuken in zijn sokken. Helaas is op moment de testbadge op en moesten we, terwijl de koppen weer bij elkaar worden gestoken, even over op wat anders.

Lees meer »

Shine

Na het dipje in de vacht begint onze clown weer meer en meer te shinen! Ondanks dat de verharing alweer inzet glanst meneer je tegemoet. Ook de inzet van de verharing lijkt soepel te verlopen. Hij laat al mooi wat haar los wat ik gewend ben van onze drie boeven. Hij toont geen noemenswaardig verschil daarin met de andere twee die nog op de Pavo vital staan. Hij lijkt wel meer te glimmen dan de andere, maar dat kan ook gewoon door zijn kleur meer opvallen. De andere twee zijn overwegend wit waarop ik glans sowieso al moeilijker vind te zien dan op zwart.

Lees meer »

Dipje

We begonnen in eerste instantie met een dosis van 82 ml voor Sky. Na nogmaals berekenen kwamen we op de eerder genoemde 90 ml. Blijkbaar was de 82 ml ook niet helemaal voldoende want we namen een week na begin met de vloeibare minerealen een verminderde glans waar bij Sky. Dus de dosis verhoogd naar 90 ml. Nu weer ongeveer een week verder zie ik de glans terug komen in zijn vacht. In gedrag is hij nog steeds vrolijk en hij eet het nog steeds goed op!

Lees meer »

We zijn begonnen!

Na alle voorbereiding van wegen, overleg over dosering en binnen krijgen van alle benodigdheden zijn we dan eindelijk op weg!

Lees meer »

De eerste stap

De eerste stap in het test proces is weten hoeveel Sky weegt. Voor de dosering is het van belang enigsins te weten hoe zwaar het paard is zodat je de dosering ook juist kan geven. Teveel is zonde, te weinig schiet je ook niks mee op.

Lees meer »

Even voorstellen

Hoi allemaal, in deze blog wil ik je voorstellen aan onze tinkerruin  Skyfall of the woodbridge farm. kortweg gewoon Sky. Sky is een ruin geboren in 2015 uit een Ierse moeder. Sky is gewoonlijk een vrolijke jongen. Sky is in ons bezit vanaf een leeftijd van 6 maanden. 

Lees meer »