Samenstelling maisgrutten, tarwegrutten, maisglutenvoer, schelpengrit, dari
rood, raapzaadschroot, haver gepeld, luzerne, sojaschroot geschild getoast,
erwtenbreuk, boekweit, organische zuren, maagkiezel Analytische bestanddelen/kg
ruw eiwit 12,5 %, ruw vet 2,8 %, ruwe celstof 5,0 %, ruw as 12,1 %, calcium 34,0
g, fosfor 5,42 g, natrium 1,5 g, lysine 4,94 g, methionine 2,25 g Toegevoegd/kg
Vitamines 3a672a Vitamin(e) A 9906 IE, 3a671 Vitamin(e) D3 1981 IE, 3a700
Vitamin(e) E 47 mg Toegevoegd/kg Sporenelementen koper (3b413 Cu(II)chelaat van
glycinehydraat, vast) 8 mg, zink (3b607 Zn-chelaat uit glycine hydraat) 30 mg,
mangaan (3b506 Mn-chelaat uit glycine hydraat) 59 mg, ijzer (3b103 Fe(II)sulfaat
monohydraat) 42 mg, jodium (3b202 calciumjodaat anhydraat) 1 mg, selenium (3b812
Se-organisch CNCM I-3399) 0.09 mg Toegevoegd/kg Kleurstoffen 2a161g
canthaxantine (goudsbloem) 1.5 mg, 2a161b lutein(e) 1.4 mg